Coșul meu

0 produse

Filtre

Culoare

Tip aranjament

Numar fire

Trandafiri criogenati

Fiecare femeie isi doreste sa fie rasfatata si iubita. Cu acest gand in minte, am creat o colectie de aranjamente cu trandafiri conservati, moderne, elegante si deosebite, ce includ cutie cu trandafiri criogenati, cupole de sticla si trandafir nemuritor, inspirate din "Frumoasa si Bestia", cutii cu simetrie de culori, adevarate bijuterii naturale ce pot fi asezate pe birou sau in casa. In ordine alegorica, trandafirii conservati exprima cuvinte de dragoste nerostite, alint si delectare deopotriva pentru femeia iubita. Acum este intotdeauna momentul potrivit pentru a o rasfata si a-i arata dragostea. Livrare rapida. Trandafirii criogenati sunt flori 100% naturale care au fost trecute printr-un proces de extractie a umiditatii din ei, fapt ce permite conservarea lor. Ei nu trebuie udati si nu ofilesc, de aceea mai sunt numiti si trandafiri nemuritori.

Descopera oferta pentru trandafiri criogenati in cupole de sticla elegante, un mod inedit de a oferi flori persoanei iubite, inspirat din basmul "Frumoasa si Bestia". Pentru aceste aranjamente am folosit trandafiri stabilizati de toate culorile in cupole de sticla cu H=23 cm si D=13cm.

Cupole cu trandafiri criogenati (11)

Fiecare femeie isi doreste sa fie rasfatata si iubita. Cu acest gand in minte, am creat o colectie de aranjamente cu trandafiri conservati, moderne, elegante si deosebite, ce includ cutie cu trandafiri criogenati, cutii cu simetrie de culori, adevarate bijuterii naturale ce pot fi asezate pe birou sau in casa. In ordine alegorica, trandafirii conservati exprima cuvinte de dragoste nerostite, alint si delectare deopotriva pentru femeia iubita. Acum este intotdeauna momentul potrivit pentru a o rasfata si a-i arata dragostea. 

Aranjamente trandafiri criogenati (51)

In general, trandafirii sunt asociati cu sentimentele de dragoste vesnica. Alege sa arati ca o iubesti fara margini cum altfel decat cu un trandafir criogenat cu tulpina lunga special pregatit pentru un cadou de durata care nu necesita sa fie ingrijit in mod special. 

Trandafiri criogenati lungi (10)

Filtre
«1»
Pagina 1 din 1
«1»
Comanda telefonica