Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

4 avantaje dacă trimiți flori din timp de Valentine's Day

Nimic nu este mai atrăgător la un bărbat în ochii unei femei decât abilitatea lui de a planifica din timp și a lua inițiativă. Această calitate este mai ales utilă unui bărbat în perioadele aglomerate de cumpărare a unui cadou. Iar una dintre ocaziile importante este Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiților. 

 

Mai jos îți expunem câteva avantaje importante de care beneficiezi dacă trimiți din timp un buchet de flori de Valentine's Day.

 

1. Ai 10% reducere la orice produs comandat cu livrare pe 14 februarie. Se știe că de Valentine's Day prețurile florilor și cadourilor tematice explodeaza. Asta din cauza faptului că florile sunt produse de bursă, iar în acea perioadă cererea excede oferta, prin urmare și prețul florilor crește. Comandând din timp un buchet de flori ai garanția că florile cumpărate de tine vor veni la prețul actual, dar mai ales beneficiezi și de o reducere. Poți să comanzi cu reducere până pe 1 februarie 2019.

 

2. Poți să îți alegi singur ora de livrare și să organizezi surpriza perfectă. Alege data de 14 februarie și intervalul orar în care vrei să fie efectuată livrarea în formularul de comandă, iar noi vom depune toate diligențele ca să repectăm indicația ta orară, chiar dacă acea zi va fi foarte aglomerată pentru noi. Comandând din timp, încă mai poți să îți planifici singur ora de livrare. 

 

3. Mai ai încă la dispoziție o selecție largă de flori și cadouri, putând alege buchetul și cadoul perfecte pentru ea. Cu cât ne apropiem mult de ziua îndrăgostiților, ofertele se epuizează.

 

4. Comandând flori din timp la o florărie online, scapi și de agitația din florării și magazine. Plus că noi îți livrăm surpriza direct persoanei iubite și nu mai trebuie să îți bați capul cu cadourile. 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Comanda telefonica