Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

De ce sa alegi o florarie online?

Nu mai este acum pentru nimeni o surpriza ca exista florarii online si in Romania. Pana cu cativa ani inainte, multi se minunau bucurosi cand gaseau destul de greu o florarie online serioasa la care sa apeleze cu incredere pentru livrare de flori la domiciliu. In cele ce urmeaza voi face o comparatie intre avantajele utilizarii unei florarii online si frecventarea unei florarii fizice. 

 

1. Intr-o florarie online vei gasi intotdeauna o gama mai variata de produse, atat la buchete si aranjamente florale cat si la cadouri insotitoare, pe care o florarie fizica nu ti le va pune la dispozitie. Pe cand intr-o piata de flori sau florarie fizica focusul tau este pe un buchet de flori, printr-o florarie online poti sa faci un cadou complet persoanei iubite: îi trimiti un buchet de flori alaturi, la alegere, de un tort delicios, o sampanie exclusivista, cutii de ciocolata fina, cos cadou cu vin si dulciuri, baloane folie etc. 

 

2. De cele mai multe ori cand vrei sa oferi un buchet de flori este vorba de a face o surpriza persoanei iubite. Iar daca vrei sa o surprinzi cu adevarat, ti-o spunem din experienta noastra, trimite-i flori la birou, pentru ca acolo se va astepta cel mai putin sa primeasca flori de la tine. Apeland la o florarie online, vei avea parte de o livrare surpriza pentru ea, o livrare profesionala, dar si de complicitatea echipei de la florarie pentru surpriza perfecta. Imagineaza-ti cum, intr-o zi obisnuita la locul ei de munca, un curier specializat in livrare de flori o va cauta personal pe ea la birou, in mijlocul tuturor colegilor ei, cu un buchet frumos de flori trimis de tine. O va face sa se simta speciala? Suna si planifica-ti impreuna cu un consultant o surpriza de neuitat pentru ea. Studiile spun ca surprizele sunt pastrate mai mult timp in amintire, astfel ca ea isi va aminti mai abitir un buchet de flori primit "din senin" decat un buchet de flori primit la ziua ei de nastere.

Daca apelezi la o florarie fizica, va trebui sa îi duci tu personal florile, ceea ce poate sa fie in sine o surpriza, dar atunci vrei ca tu sa fii surpriza ei, iar nu florile. Apoi, sa recunoastem! Nu multi barbati se vor mai gasi sa se afiseze personal cu un buchet de flori in mana ca sa i-l ofere persoanei iubite in mijlocul colegilor ei. 

 

3. Cand folosesti o florarie online ai avantajul de a trimite flori de departe, din orice colt al lumii cu singura conditie de a avea acces la internet. La o florarie fizica trebuie sa fii tu personal acolo. 

 

4. Cu o florarie online castigi timp, probabil cea mai importanta resursa in vremurile noastre. Astazi poti plasa o comanda online de flori in cateva minute maximum. In contrapondere, pentru o vizita la o florarie din oras trebuie sa aloci timp pana sa ajungi acolo. Mai mult, in zilele speciale, precum Valentine's Day sau 8 martie, plasand comanda la o florarie online, scapi de aglomeratia si timpul pierdut in piete si florarii fizice. 

 

5. Poti analiza oferta florariei online "in tihna". Te poti informa in prealabil asupra ofertei, poti compara pentru a lua cea mai buna decizie fara sa fii presat de vanzatoare, in definitiv, nimeni nu te va grabi sa alegi cadoul potrivit.

 

6. Florariile online sunt usor de contactat si verificat daca esti departe, intri pe site, iar informatiile de contact ar trebui sa fie vizibile in prima pagina sau intr-o sectiune dedicata. In schimb, cu o florarie fizica este greu daca nu chiar imposibil sa o contactezi. 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Comanda telefonica