Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Ce flori trimitem de Dragobete?

 

Valentine's Day a trecut, urmează Dragobetele. Unii sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților internațională, alții preferă Dragobetele si mai sunt și alții care observă ambele sărbători, fiind două prilejuri deosebite de a face surprize persoanelor iubite din viața lor. Imaginează-ți surprinderea persoanei iubite atunci când nu se va mai aștepta să primească o livrare surpriză de flori din partea ta și de Dragobete, după ce i-ai trimis flori de Valentine's Day. 

 

Dacă de Valentine's Day alegerea buchetului de flori a fost mai ușoară, pentru că de regulă se trimit buchete de trandafiri rosii, de Dragobete alegerea buchetului cere un efort mai mare, spectrul tipurilor de flori folosite cu această ocazie fiind mai larg. 

 

Fiind celebrată în pragul primăverii, sărbătoarea neaoșă a dragostei îi anunță practic venirea. De aceea, se pot trimite persoanei iubite buchete de flori de primăvară, parfumate și viu colorate, alcătuite din lalele, frezii, iriși etc., care îi vor aduce un aer proaspăt și îi vor transmite bună dispoziție.  Dacă culorile florilor folosite permit asta, poți să îi trimiți un buchet de flori tricolor, simbolul nostru național. De asemenea, ai putea opta pentru un aranjament de trandafiri criogenați albaștri, galbeni și roșii. 

 

Chiar dacă marchează începutul de primăvară, nu trebuie trecut cu vederea faptul că Dragobetele este totuși un prilej deosebit de a celebra dragostea, iar simbolul ei prin excelență este trandafirul roșu. Așadar, buchetele si aranjamentele de trandafiri roșii sunt foarte căutate și acum. Pentru a marca ziua aceasta specială, toate buchetele livrate in această zi de către noi vor fi legate cu panglică tricoloră. 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Comanda telefonica