Coșul meu

0 produse
Prima pagină Articole

Articole

De ce sa alegi o florarie online?

Afla aici care sunt cele mai importante avantaje pe care ti le ofera o florarie online in comparatie cu o florarie fizica.

Citește în continuare →

Instructiuni de pastrare a trandafirilor criogenati

Desi in cautarile clientilor ei s-au impus ca trandafiri criogenati, denumirea corecta a lor ar fi de trandafiri conservati, pentru ca ei pot fi pastrati pana la 25 de ani, daca sunt tratati corespunzator si se urmeaza niste instructiuni simple de pastrare.

Citește în continuare →

10 avantaje de a trimite flori prin Buchet Express

Vrei sa trimiti un buchet de flori persoanei iubite? Conteaza pe noi! Iata si avantajele tale daca alegi să trimiti flori folosind serviciile noastre. 

Citește în continuare →

FOTOGRAFIE LA PRIMIREA BUCHETULUI DE FLORI

Opteaza pentru primirea via e-mail a unei fotografii cu livrarea buchetului de flori persoanei destinatare. Pentru ca stim ca atunci cand oferi flori intentionezi sa aduci un zambet si bucurie celor dragi, acum iti oferim posibilitatea de a fi chiar tu martorul momentului de fericire pe care l-ai creat persoanei iubite impreuna cu noi

Citește în continuare →

TRIMITE FLORI PRIN CURIER

A trimite flori la domiciliu este un act romantic, elegant si ofera elementul surpriza care, de cele mai multe ori, face tot deliciul atunci cand e vorba de a trimite un buchet de flori. Pe langa asta, acest gest are atuul de a transforma pana si pe cel mai insensibil barbat intr-un print romantic. Tot ce conteaza este sa fii spontan, poti gasi o mie de motive ca sa o surprinzi mereu. 

Citește în continuare →

FLORILE SUNT NUMELE SI OGLINDA LOR SAU DE CE OFERIM FLORI DE FLORII

"Florile sunt numele si oglinda lor". In Duminica Floriilor, persoanele dragi care poarta nume de flori vor sa primeasca un buchet de flori, pentru ca astfel ele primesc admiratia, aprecierea si dragostea ta. Este o zi speciala pentru ele si merita sa fie tratate intr-un mod special. Ce ai spune atunci despre o livrare de flori surpriza? Noi credem ca este un mod minunat  de a-ti arata dragostea, de a o flata sau de a intra in atentia ei.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 1
«1»