Coșul meu

0 produse
Prima pagină Articole

Articole

Trimite flori din timp pentru 1- 8 Martie

Femeile iubesc florile pentru că se oglindesc în frumsețea lor. Ele vor prefera de cele mai multe ori florile oricărui cadou mai substanțial, pentru că le fac să se simtă iubite și frumoase în același mod în care și bărbații, chiar și cei mai insensibili, care le oferă, se transformă în ochii lor în niște prinți romantici. Așadar, există o relație privilegiată între femei și florile pe care le primesc de la cei dragi. 

Citește în continuare →

Cum să îti surprinzi iubita de Valentine's Day, chiar dacă esti departe de ea?

Nu este un lucru ușor să menții o relație romantică de la distanță. Chiar dacă geografia vă desparte, până la urmă ceea ce contează cel mai mult este legatura sentimentală dintre voi și nu depărtarea fizică. Chiar dacă iubita ta locuiește în alt oraș sau tu ești plecat în altă țară, rămân o sumedenie de moduri de a surprinde persoana iubită de Valentine's Day. 

Citește în continuare →

9 motive în plus sa trimiti flori si cadouri

Vrem să fim alături de tine în mult mai multe momente, pentru că noi știm că florile exprimă mult mai mult decât să spui "Te iubesc" sau "La mulți ani!"

Citește în continuare →

De ce sunt florile si tortul cel mai frumos cadou?

Trimite celor dragi un cadou complet. Însoțește buchetul de flori cu un tort delicios pregătit de cofetăria Codrina în parteneriat cu Buchet Express. Torturile pot fi personalizate.

Citește în continuare →

10 avantaje de a trimite flori prin Buchet Express

Vrei sa trimiti un buchet de flori persoanei iubite? Conteaza pe noi! Iata si avantajele tale daca alegi să trimiti flori folosind serviciile noastre. 

Citește în continuare →

Florile sunt numele si oglinda lor sau de ce oferim flori de Florii?

"Florile sunt numele si oglinda lor". In Duminica Floriilor, persoanele dragi care poarta nume de flori vor sa primeasca un buchet de flori, pentru ca astfel ele primesc admiratia, aprecierea si dragostea ta. Este o zi speciala pentru ele si merita sa fie tratate intr-un mod special. Ce ai spune atunci despre o livrare de flori surpriza? Noi credem ca este un mod minunat  de a-ti arata dragostea, de a o flata sau de a intra in atentia ei.

Citește în continuare →

5 curiozităti legate de 8 Martie

Ziua Femeii sau Ziua Mamei? Dincolo de orice controversă, experiența ultimilor ani ne arată că 8 Martie este o zi specială pentru orice român, în care își declară recunoștința și dragostea față de femeile importante din viața lor. 

Citește în continuare →

Ne mai amintim de Dragobete?

Acum când Valentine's Day se bucură de multă popularitate la nivel internațional, este poate timpul să revigorăm și sărbătoarea noastră națională a dragostei, nu ca o contrapondere, ci ca un echivalent.

Citește în continuare →

Ce flori trimitem de Dragobete?

Fiind celebrată în pragul primăverii, sărbătoarea neaoșă a dragostei îi anunță practic venirea. De aceea, se pot trimite persoanei iubite buchete de flori de primăvară, parfumate și viu colorate, alcătuite din lalele, frezii, iriși etc., care îi vor aduce un aer proaspăt și îi vor transmite bună dispoziție.  Dacă culorile florilor folosite permit asta, poți să îi trimiți un buchet de flori tricolor, simbolul nostru național. De asemenea, ai putea opta pentru un aranjament de trandafiri criogenați albaștri, galbeni și roșii. 

Citește în continuare →

4 avantaje dacă trimiți flori din timp de Valentine's Day

Mai jos îți expunem câteva avantaje importante de care beneficiezi dacă trimiți un buchet de flori din timp de Valentine's Day.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 2
«1 2»
Comanda telefonica