Coșul meu

0 produse
Prima pagină Articole

Articole

Ne mai amintim de Dragobete?

Acum când Valentine's Day se bucură de multă popularitate la nivel internațional, este poate timpul să revigorăm și sărbătoarea noastră națională a dragostei, nu ca o contrapondere, ci ca un echivalent.

Citește în continuare →

Ce flori trimitem de Dragobete?

Fiind celebrată în pragul primăverii, sărbătoarea neaoșă a dragostei îi anunță practic venirea. De aceea, se pot trimite persoanei iubite buchete de flori de primăvară, parfumate și viu colorate, alcătuite din lalele, frezii, iriși etc., care îi vor aduce un aer proaspăt și îi vor transmite bună dispoziție.  Dacă culorile florilor folosite permit asta, poți să îi trimiți un buchet de flori tricolor, simbolul nostru național. De asemenea, ai putea opta pentru un aranjament de trandafiri criogenați albaștri, galbeni și roșii. 

Citește în continuare →

Cum să îți surprinzi iubita de Valentine's Day, chiar dacă ești departe de ea?

Nu este un lucru ușor să menții o relație romantică de la distanță. Chiar dacă geografia vă desparte, până la urmă ceea ce contează cel mai mult este legatura sentimentală dintre voi și nu depărtarea fizică. Chiar dacă iubita ta locuiește în alt oraș sau tu ești plecat în altă țară, rămân o sumedenie de moduri de a surprinde persoana iubită de Valentine's Day. 

Citește în continuare →

4 avantaje dacă trimiți flori din timp de Valentine's Day

Mai jos îți expunem câteva avantaje importante de care beneficiezi dacă trimiți un buchet de flori din timp de Valentine's Day.

Citește în continuare →

Urări de Crăciun cu flori în loc de cuvinte

Se spune că atunci cînd oferi un cadou, de fapt îți dăruiești și o parte din sufletul tău. Când dăruiești un buchet de flori, îți descoperi tot sufletul tău. Iar Crăciunul este probabil ocazia cea mai bună de a dărui și a-ți revela sentimentele și urările din suflet, chiar dacă ele vin de departe. 

Citește în continuare →

De ce sa alegi o florarie online?

Afla aici care sunt cele mai importante avantaje pe care ti le ofera o florarie online in comparatie cu o florarie fizica.

Citește în continuare →

Instructiuni de pastrare a trandafirilor criogenati

Desi in cautarile clientilor ei s-au impus ca trandafiri criogenati, denumirea corecta a lor ar fi de trandafiri conservati, pentru ca ei pot fi pastrati pana la 25 de ani, daca sunt tratati corespunzator si se urmeaza niste instructiuni simple de pastrare.

Citește în continuare →

10 avantaje de a trimite flori prin Buchet Express

Vrei sa trimiti un buchet de flori persoanei iubite? Conteaza pe noi! Iata si avantajele tale daca alegi să trimiti flori folosind serviciile noastre. 

Citește în continuare →

FOTOGRAFIE LA PRIMIREA BUCHETULUI DE FLORI

Opteaza pentru primirea via e-mail a unei fotografii cu livrarea buchetului de flori persoanei destinatare. Pentru ca stim ca atunci cand oferi flori intentionezi sa aduci un zambet si bucurie celor dragi, acum iti oferim posibilitatea de a fi chiar tu martorul momentului de fericire pe care l-ai creat persoanei iubite impreuna cu noi

Citește în continuare →

TRIMITE FLORI PRIN CURIER

A trimite flori la domiciliu este un act romantic, elegant si ofera elementul surpriza care, de cele mai multe ori, face tot deliciul atunci cand e vorba de a trimite un buchet de flori. Pe langa asta, acest gest are atuul de a transforma pana si pe cel mai insensibil barbat intr-un print romantic. Tot ce conteaza este sa fii spontan, poti gasi o mie de motive ca sa o surprinzi mereu. 

Citește în continuare →
Pagina 1 din 2
«1 2»