Coșul meu

0 produse
Prima pagină Flori de PasteCadou dulce de Paste

Cadou dulce de Paste

Preț 209.00Lei
  • Cod:
    995
Iepurasul vine anul acesta intr-un cos cadou plin cu surprize dulci pentru cei dragi.

Pentru nelămuriri te rugăm să ne contactezi la 0720 134525 sau pe chat.

Cantitate:+-
Îmi doresc
Cadou dulce de Paste
Cadou dulce de Paste

Descriere detaliată

Iepurasul vine anul acesta intr-un cos cadou plin cu surprize dulci pentru cei dragi. El cuprinde cafea Julius Meinl Jubilaeum 250g, bomboane M&Ms in cutie in forma de ou de Paste 250g, biscuiti belVita Muesli cu cereale 300g, pachet "Prietenii ciocolatei" cu batoane Snickers, Twix, Mars, Bounty, M&Ms 250g, figurina iepuras de ciocolata 100g, bomboane cu frisca Werther's Original Storck 100g si decoratiuni oua de Paste. Pretul afisat este final. Livrarea in Timisoara si mesajul de insotire sunt gratuite.

Informații despre livrare

Program de livrări de flori:


Luni - Sâmbătă: orele 08 - 22

Duminică: orele 12 - 16


Livrarea florilor şi cadourilor prin florăria online Buchet Express se va putea face în Timişoara în aceeaşi zi după 2 ore de la confirmarea plăţii comenzii în programul stabilit pentru livrare sau in intervalul orar specificat de dumneavoastră în celelalte zile. În funcţie de adresa de destinaţie şi de complexitatea buchetului sau cadoului, expedierea în alte localităţi se va putea face între 4 - 8 ore de la confirmarea plăţii. Florile vor fi livrate, după caz, împreună cu ornamentele uzuale: verdeață decorativa (este specificat in descrierea produselor), folie transparentă sau hârtie decorativă, panglică asortată cu buchetul etc. 


Livrarea în Timişoara este gratuită, iar pentru alte localităţi din judetul Timis livrarea se va face cu mijloacele proprii de curierat, iar tariful de livrare se va calcula în funcţie de distanţa până la destinatarul livrării la un tarif de 1,3 lei/km. De exemplu, dacă livrarea trebuie facută în localitatea Peciu Nou, până unde sunt 23 de km, tariful se calculeaza 23 km x 1,3 lei/km. În formularul de comandă completați câmpul corespunzator localității de livrare și se va afișa automat zona de livrare cu tariful livrării actualizat pe care va trebui să o alegeți când ajungeți la modalitatea de livrare.

Efectuăm livrări de flori și în timpul nopţii în urma unei comenzi făcute cel tarziu până la ora 15,00 și contra unui tarif de 50 lei.


Ce se întâmplă dacă persoana destinatară a buchetului nu este gasită la adresa dată?


În cazul în care livrarea nu poate fi onorată din cauze care ţin de disponibilitatea destinatarului, după ce am epuizat și varianta contactării telefonice, comanda va fi reţinută timp de 48 de ore, timp în care vom suna persoana destinatară la numărul de telefon furnizat și vom încerca livrarea de flori încă o dată. Dacă nici de aceasta dată nu găsim persoana destinatară la adresa dată, se va încerca contactarea ei prin telefon de mai multe ori. În aceste condiții, după 48 de ore, comanda se anulează fără posibilitatea de returnare a plăţii. Comanda telefonica