Coșul meu

0 produse

Cos Recunostinta

Preț339.00Lei
  • Cod:
    350
Cos cadou

Pentru nelămuriri te rugăm să ne contactezi la 0720 134525 sau pe chat.

Cantitate:+-
Îmi doresc

Comandă rapidă

Completează cele 2 câmpuri pentru a plasa o comanda rapida
Noi va vom contacta telefonic pentru a ne furniza informatiile de livrare si plata.
idei de cadouri pentru barbati
idei de cadouri pentru barbati

Descriere detaliată

Cosul Recunostinta poate fi oferit unui prieten drag, unui tata grijuliu, unui colaborator de încredere, sefului de la locul de munca, fiului recunoscator sau sotului iubitor. Arata-le cât de mult apreciezi ca îti sunt alaturi. Cadoul contine un cos cu vin spumant Martini Asti 750 ml, cafea Dallmayr prodomo 500g, ciocolata amaruie Heidi 150g si nu în ultimul rând o sticla de whiskey Ballantine's 700 ml. Pretul afisat este final . Livrarea în Timisoara si mesajul de însotire sunt gratuite.

Info livrare

Program livrari de flori:

Luni - Sambata: orele 08 - 22

Duminica: orele 12 - 16

Livrarea florilor şi cadourilor prin florăria online Buchet Express se va putea face în Timişoara în aceeaşi zi după 2 ore de la confirmarea plăţii comenzii în programul stabilit pentru livrare sau in intervalul orar specificat de dumneavoastră în celelalte zile. În funcţie de adresa de destinaţie şi de complexitatea buchetului sau cadoului, expedierea în alte localităţi se va putea face între 4 - 8 ore de la confirmarea plăţii. Florile vor fi livrate, după caz, împreună cu ornamentele uzuale: verdeață decorativa (este specificat in descrierea produselor), folie transparentă sau hârtie decorativă, panglică asortată cu buchetul etc. 

Livrarea în Timişoara este Gratuita, iar pentru alte localităţi din judetul Timis livrarea se va face cu mijloacele proprii de curierat, iar tariful de livrare se va calcula in funcţie de distanţa până la destinatarul livrării la un tarif de 1,3 lei/km. De exemplu, daca livrarea trebuie facuta in localitatea Peciu Nou, pana unde sunt 23 de km, tariful se calculeaza 23 km x 1,3 lei/km. In formularul de comanda completati campul corespunzator localitatii de livrare si se va afisa automat zona de livrare cu tariful livrarii actualizat pe care va trebui sa o alegeti la modalitatea de livrare.

Efectuăm livrări de flori si in timpul nopţii în urma unei comenzi făcute cel tarziu până la ora 15,00 si contra unui tarif de 50 lei.

Ce se intampla daca persoana destinatara a buchetului nu este gasita la adresa data?

În cazul în care livrarea nu poate fi onorată din cauze care ţin de disponibilitatea destinatarului, dupa ce am epuizat si varianta contactarii telefonice, comanda va fi reţinută timp de 48 de ore, timp in care vom suna persoana destinatara la numarul de telefon furnizat si vom incerca livrarea de flori inca o data. Daca nici de aceasta data nu gasim persoana destinatara la adresa data, se va incerca contactarea ei prin telefon de mai multe ori. In aceste conditii, dupa 48 de ore, comanda se anulează fără posibilitatea de returnare a plăţii. de către GDPR 28-12-2018, 25 Septembrie 2018

Este suficient daca faceti comanda cu cel putin 2 ore inainte de livrare ...

de către GDPR 28-12-2018, 25 Septembrie 2018

Daca vreau sa mai comand si altceva din pagina cu linkul de mai jos ... cam cu cate zile inainte ar fi cel mai bine? Va felicit pt. ideile de comenzi de la magazinul dvs. on-line: http://www.livrarefloritm.ro/flori-timisoara/cos-cu-vin-si-dulciuri/

Comanda telefonica