Coșul meu

0 produse

Cosulet pentru copii

Preț 259.00Lei
 • Cod:
  CRA0796
Cos cadou de Craciun

Pentru nelămuriri te rugăm să ne contactezi la 0720 134525 sau pe chat.

Cantitate:+-
Îmi doresc
cos copii
cos copiicosulet copiiomulet de zapadalego city

Descriere detaliată

Trimite un cadou de Crăciun cu acest coș minunat de sărbători pentru copii si oferă-le clipe de veselie cu ciocolată și prăjitură de care se pot bucura în timp ce se joacă cu jucăriile Lego. Cosul contine prăjitura Bauli il Pandoro di Verona 100g, Kinder Mini Mix 76g, Tofiffee 150g, jucărie Lego City 4 ani+ si o figurină om de zapada 30cm. Prețul afișat este final. Livrarea în Timișoara și mesajul de însoțire sunt gratuite.

Specificații

 • Componență:
  prăjitura Bauli il Pandoro di Verona 100g, Kinder Mini Mix 76g, Tofiffee 150g, jucărie Lego City 4 ani+ si o figurină om de zapada 30cm.
 • Felicitare:
  gratuită - textul trimis de tine în formularul de comandă va fi imprimat pe felicitare.
 • Livrare:
  prin curieri proprii

Informații despre livrare

Program de livrări de flori:


Luni - Sâmbătă: orele 08 - 22

Duminică: orele 12 - 16


Livrarea florilor şi cadourilor prin florăria online Buchet Express se va putea face în Timişoara în aceeaşi zi după 2 ore de la confirmarea plăţii comenzii în programul stabilit pentru livrare sau in intervalul orar specificat de dumneavoastră în celelalte zile. În funcţie de adresa de destinaţie şi de complexitatea buchetului sau cadoului, expedierea în alte localităţi se va putea face între 4 - 8 ore de la confirmarea plăţii. Florile vor fi livrate, după caz, împreună cu ornamentele uzuale: verdeață decorativa (este specificat in descrierea produselor), folie transparentă sau hârtie decorativă, panglică asortată cu buchetul etc. 


Livrarea în Timişoara este gratuită, iar pentru alte localităţi din judetul Timis livrarea se va face cu mijloacele proprii de curierat, iar tariful de livrare se va calcula în funcţie de distanţa până la destinatarul livrării la un tarif de 1,3 lei/km. De exemplu, dacă livrarea trebuie facută în localitatea Peciu Nou, până unde sunt 23 de km, tariful se calculeaza 23 km x 1,3 lei/km. În formularul de comandă completați câmpul corespunzator localității de livrare și se va afișa automat zona de livrare cu tariful livrării actualizat pe care va trebui să o alegeți când ajungeți la modalitatea de livrare.

Efectuăm livrări de flori și în timpul nopţii în urma unei comenzi făcute cel tarziu până la ora 15,00 și contra unui tarif de 50 lei.


Ce se întâmplă dacă persoana destinatară a buchetului nu este gasită la adresa dată?


În cazul în care livrarea nu poate fi onorată din cauze care ţin de disponibilitatea destinatarului, după ce am epuizat și varianta contactării telefonice, comanda va fi reţinută timp de 48 de ore, timp în care vom suna persoana destinatară la numărul de telefon furnizat și vom încerca livrarea de flori încă o dată. Dacă nici de aceasta dată nu găsim persoana destinatară la adresa dată, se va încerca contactarea ei prin telefon de mai multe ori. În aceste condiții, după 48 de ore, comanda se anulează fără posibilitatea de returnare a plăţii. Comanda telefonica