(0)

Cum comand?

Pentru a cumpăra produse din magazinul nostru online, aveţi la dispoziţie două modalităţi de comandă: comanda pe site şi comanda telefonică.

Comanda pe site

Pentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului online este necesar să introduceţi datele dumneavoastră valide. Magazinul foloseşte un coş de cumpărături "virtual", în care dumneavoastră adăugaţi produse folosind butonul comandă buchet. Acest buton îl puteţi găsi în pagina cu detaliile despre produs.

După ce aţi adăugat un produs în coş, se va deschide pagina care prezintă conţinutul coşului de cumpărături. În acest moment puteţi fie să vă întoarceţi la pagina anterioara folosind butonul continuă cumpărăturile, fie să trimiteţi comanda folosind butonul finalizează comanda.

Când vă decideţi să trimiteţi comanda, în ecranul finalizează comanda completaţi adresele de facturare şi de livrare; puteţi să adăugati datele despre firma dumneavoastră sau alte adrese folosind câmpurile disponibile. După ce aţi completat câmpurile obligatorii, faceţi click pe butonul finalizează comanda. Veţi primi un e-mail automat cu conţinutul coşului dumneavoastră de cumpărături şi suma aferentă acestora.

În acest moment ajungeţi pe site-ul procesatorului de card-uri payu.ro. Transferul de date este unul securizat. Aici trebuie să introduceţi datele despre card-ul dumneavoastră şi să continuaţi cu plata comenzii.

După trimiterea comenzii online şi efectuarea plăţii, buchetul comandat va fi expediat la destinaţia specificată de dumneavoastră, în intervalul orar dorit.

Comanda telefonică

Pentru comenzi telefonice sunaţi la oricare din numerele de telefon de mai jos:

Vodafone: 0720 - 134525

Orange: 0760 - 199009

 

Pentru a comanda un buchet de flori via e-mail folosiţi adresa: office@buchet-express.ro sau formularul de contact din secţiunea "Contact" a meniului principal.


 

  Produsul a fost adaugat in cos !