(0)

Cum platesc?

Iti oferim mai multe modalitati de plata:

1. Plata online cu cardul

2. Plata prin transfer bancar sau depunere numerar la ghiseu

3. Plata prin Paypal

4. Plata in numerar la punctul de lucru al florariei Buchet Express

5. Plata in numerar la curier - in avans

                                                   - la livrare

6. Plata prin Western Union sau MoneyGram

1. Plata online cu cardul

La plata online cu cardul se accepta următoarele carti de credit/debit emise in tara sau strainatate: Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Wright Express, Carte Blanche & Diner's Club.. Plata online va fi procesata de Mobilpay.ro cu un sistem anti-frauda performant. Procesatorul de carduri nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt în siguranta. Mai mult, prin inrolarea cardului in programul 3D-Secure poti obtine o parola suplimentara special creata pentru plata online, pe care o poti folosi ca PIN virtual.

După ce ai completat datele pentru livrare flori, apasa butonul "Finalizeaza comanda" si vei fi directionat catre pagina de plata unde va trebui sa iti introduci datele cardului si sa apesi butonul "Plateste". Vei primi apoi un ecran de multumire pentru plata, semn ca comanda si plata online au fost finalizate cu succes.

2. Plata prin OP sau depunere numerar la ghiseul bancii

Pentru plata prin transfer bancar sau depunere numerar ai nevoie de urmatoarele date:

Nume firma: S.C. Buchet Express SRL

Cod unic inregistrare: 30413076

Nr. Registrul Comertului: J35/1658/2012

Banca: Garanti Bank

Cont Lei: RO95UGBI0000092013785RON

Cont Eur: RO80UGBI0000092015990EUR

La detaliile transaferului poti trece "livrare flori". 

La ghiseul bancar unde efectuezi plata in € sau $ s-ar putea sa ai nevoie de codul swift al Garanti Bank care este UGBIROBUXXX. Dupa efectuarea platii, te rugam sa trimiti pe adresa de e-mail confirmarea platii scanate sau print-screen la office@buchet-express.ro

3. Plata prin Paypal

Pentru a efectua plata prin Paypal, dupa ce ai comandat produsele tale si ai completat formularul de comanda, continua si alege metoda de plata Paypal dupa care finalizezi comanda. Vei fi directionat spre pagina Paypal in care ti se va cere sa te loghezi in contul tau Paypal. Dupa logare vei intra in contul tau Paypal daca faci plata direct din cont sau in pagina in care iti vei introduce datele cardului, daca platesti de pe card, dupa care dai click pe butonul "Agree and Continue". De asemenea, ne poti da adresa ta de e-mail cu care te loghezi in contul tau Paypal pentru a ne cere sa iti trimitem o solicitare de plata in posta electronica. 

4. Plata cash

Plata in numerar se poate realiza la punctul de lucru Buchet Express Timisoara, unde ti se va elibera un bon fiscal.

5. Plata la curier

Plata in numerar la curier presupune o intalnire in avans a clientului cu curierul nostru pentru a efectua plata direct. Clientului i se va elibera un bon fiscal si factura dupa caz pentru suma platita. Aceasta modalitate de plata nu presupune nicidecum plata la destinatia livrarii si nu i se va impune beneficiarului cadoului.

Pentru plata in numerar la curierul nostru te rugam sa ne contactezi telefonic sau sa alegi aceasta optiune in formularul de comanda pe care il completezi online. Vei fi contactat apoi pentru a confirma adresa de intalnire cu curierul. Plata la livrarea florilor presupune faptul ca tu esti persoana care face comanda si ridica buchetul de flori, in acelasi timp avand posibilitatea sa platesti.

6. Plata prin Western Union/ MoneyGram

Plata prin Western Union sau MoneyGram se efectuează cu cash la orice ghişeu Western Union sau MoneyGram care se află la majoritatea băncilor din lume. Pentru a completa datele pe formularul de transfer, te rugam sa ne trimiti un email la office@buchet-express.ro sau sa ne contactezi telefonic. Dupa plata, te rugam sa ne comunici codul MTCN al tranzactiei, numele, orasul, tara si suma depusa.


 

  Produsul a fost adaugat in cos !