Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

De ce sunt florile si tortul cel mai frumos cadou?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

1. Pentru că, oricât de banal sau neoriginal ar fi, știm că cu flori și tort mergi la sigur. Nu ai cum să greșești cu flori și tort. Ele sunt un cadou neutru și nu obligă cu nimic persoanele care le primesc. 

 

2. Pentru că la orice ocazie festivă tortul este momentul cel mai așteptat de către toți. Nici o zi de naștere a cuiva drag nu e completă fără un tort delicios. 

 

3. Pentru că cu flori și ceva dulce pe lângă mângâi inima oricui și exprimi cele mai frumoase sentimente, fără a rosti măcar un singur cuvânt. Paradoxal, mesajul tău este mai bine înțeles. 

 

4. Pentru că a oferi flori și cadouri de ziua cuiva drag face parte dintr-o tradiție, iar la noi la români tradiția se împletește armonios cu gastronomia, cu ceva bun de mâncat. 

 

5. Pentru că sunt cadouri generaliste care pot fi trimise atât în ocazii fericite cât și mai puțin fericite. Poți ridica moralul unei persoane descurajate cu niște flori drăguțe și ceva dulce.

 

6. Pentru că un cadou floral este pentru cei ce iubesc florile de preferat în locul oricăror lucruri mai substanțiale. Este și o priveliște de care nu s-ar mai despărți. Consecvent acestui argument, un tort este oricând binevenit pentru iubitorii de ceva dulce. 

 

7. Pentru că este poate un gest de politețe, de bune maniere și atenție față de persoanele influente din viața ta. 

 

8. Pentru că pur și simplu nu cred că este o combinație mai fericită aceea pe care o fac florile și tortul împreună. 

 

Trimite flori și tort celor dragi de ziua lor. Pentru ca surpriza să fie și mai mare, oferim livrarea cadourilor la miezul nopții cu o comandă făcută până în orele 15 în aceeași zi.

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Comanda telefonica