Coșul meu

0 produse

Despre noi

Despre noi sau de ce sa trimiti flori online prin Buchet Express?


1. In primul rand, suntem o florarie online cu sediul in Timisoara. Am lansat afacerea cu flori inca din 2008 din dragoste pentru flori si avand crezul ca florile trebuie sa ajunga la persoanele dragi tie in cel mai inalt grad de prospetime, la timp si direct inmanate lor pentru a fi primii martori ai bucuriei pe care le-o faci. Cu fiecare buchet de flori livrat ne luam angajamentul de a te conecta pe tine, clientul nostru de pretutindeni, cu persoanele dragi tie si de a fi cea mai indragita florarie online cu livrare flori la domiciliu.

De la lansare si pana in prezent am efectuat livrari de flori pentru mai mult de 10.000 de clienti.


2. Printre avantajele pe care ti le oferim se numara:

- posibilitatea de a plasa o comanda rapida completand doar prenumele si numarul de telefon. Noi te vom suna la convenienta ta si vom prelua comanda detaliata.
- varietatea modalitatilor de plata
- posibilitatea de a face un cadou complet insotind buchetul de flori cu un sau mai multe cadouri alese de tine pe site. De exemplu, pentru ziua de nastere poti trimite un buchet de flori, un tort, o sampaniei si un balon festiv. De asemenea, poti sa ne aduci noua un cadou personal, iar noi il vom trimite pentru tine.
- felicitare cadou imprimata cu mesajul tau la orice comanda
- livrare prin inmanarea buchetelor si cadourilor direct persoanelor destinatare
- livrare in cel mult 2 ore de la plasarea comenzii in orice tip de locatie din Timisoara
- livrare gratuita in Timisoara prin curieri specializati in livrari flori
- iti oferim la cerere poze buchete flori si cu primirea cadoului de catre destinatari pe care ti le trimitem pe e-mail

- poti opta pentru a trimite buchetul ca anonim

- primesti o confirmare de livrare via email
- efectuam livrari si in afara orasului Timisoara in judetele Timis, Arad sau Caras Severin la costuri ce acopera exact cheltuielile cu combustibilul, mai precis la un tarif de 1,3 lei/km.

- WYSIWYG (poze reale - Ceea ce vezi este ceea ce primesti)
- suport telefonic 24/7

- livram cu bucurie buchete de flori, buchete de trandafiri, cosuri cu flori, aranjamente florale deosebite, cutii cu flori, flori la evenimente speciale, plante in ghiveci, torturi la comanda, cos cu vin si dulciuri, cadouri pentru barbati sau coroane funerare.

Floraria online Buchet Express este notificata ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. 29241


3. A efectua livrari de flori inseamna a oferi un serviciu de calitate care face oamenii sa zambeasca. De aceea, iti oferim garantia ca vei trimite cele mai frumoase buchete aranjate de decoratori florali talentati din flori proaspete. Pentru a mentine calitatea si prospetimea lor, florile sunt livrate de catre un curier flori dedicat care va inmana florile direct persoanelor destinatare si va fi primul martor al bucuriei pe care le-o vei provoca. Si tu ai posibilitatea sa primesti poze martor ale bucuriei lor, pentru ca oferim imagini flori si poze facute in momentul livrarii.4. Avem convingerea ca a trimite flori prin floraria online Buchet Express trebuie sa fie in sine o experienta placuta atat pentru tine, cat si pentru persoana destinatara. Am facut din fiecare etapa a comenzii de flori, de la plasarea ei pana la expediere, un proces usor, fara efort, personalizat si rapid. Fiecare comanda de flori este tratata in mod special de fiecare data, prin grija pe care o punem in alcatuirea buchetului de flori pana la livrarea lui. Si pentru ca totul sa iasa perfect, ai control total asupra livrarii alegand tu data si ora la care sa facem livrarea. Vei primi confirmarea de livrare flori pe e-mail sau SMS si nu va trebui sa iei legatura directa cu noi, numai daca vei dori sfaturi de la noi sau vei dori sa afli reactia persoanei iubite in momentul livrarii.5. A trimite flori printr-o florarie online este o modalitate romantica de a oferi flori. Imagineaza-ti reactia ei cand va primi un buchet de flori superb si va sti ca cineva se gandeste la ea. In plus, cei din jur o vor invidia si o vor considera norocoasa sa aiba pe cineva asa in viata ei.Comanda telefonica