Coșul meu

0 produse

De la ... cu dragoste

Preț499.00Lei
 • Cod:
  994

Pentru nelămuriri te rugăm să ne contactezi la 0720 134525 sau pe chat.

Cantitate:+-
Îmi doresc

Comandă rapidă

Completează cele 2 câmpuri pentru a plasa o comanda rapida
Noi va vom contacta telefonic pentru a ne furniza informatiile de livrare si plata.
Trandafiri freedom
Trandafiri freedom

Descriere detaliată

Daca i-ai inmana tu personal acest buchet de trandafiri ai vedea pe viu surasul ei. Noi iti propunem insa o varianta mai romantica de a i-l oferi. Imagineaza-ti cum curierul nostru ar intra la locul ei de munca si toate persoanele din jur ar ramane uimite la vederea buchetului dorindu-si fiecare sa fie cea care il primeste. Apoi curierul ar rosti numele persoanei iubite ca si cum ea ar fi marea castigatoare a unui concurs important. Dupa cateva secunde pe nerasuflate ar realiza ca de fapt surpriza aceasta fabuloasa a fost pregatita pentru ea, s-ar simti norocoasa si invidiata de toate femeile din jur. Buchetul contine 25 de trandafiri premium 90 cm. Vaza nu este inclusa in pret. Pentru a comanda vaza impreuna cu florile, acceseaza sectiunea "Cadouri-> Vaze elegante". Va rugam sa faceti comanda in avans cu cel putin 10 zile inaintea livrarii.

Avantajul ei - emotia primirii buchetului generos cu respiratia intretaiata.

Avantajul tau - vei scapa de timiditatea oferirii florilor personal.

Pretul afisat este final. Livrarea in Timisoara si mesajul de insotire sunt gratuite.

Specificații

 • Culoare:
  rosu
 • Tip aranjament:
  Buchet rotund
 • Numar fire:
  25 fire

Info livrare

Program livrari de flori:

Luni - Sambata: orele 08 - 22

Duminica: orele 12 - 16

Livrarea florilor şi cadourilor prin florăria online Buchet Express se va putea face în Timişoara în aceeaşi zi după 2 ore de la confirmarea plăţii comenzii în programul stabilit pentru livrare sau in intervalul orar specificat de dumneavoastră în celelalte zile. În funcţie de adresa de destinaţie şi de complexitatea buchetului sau cadoului, expedierea în alte localităţi se va putea face între 4 - 8 ore de la confirmarea plăţii. Florile vor fi livrate, după caz, împreună cu ornamentele uzuale: verdeață decorativa (este specificat in descrierea produselor), folie transparentă sau hârtie decorativă, panglică asortată cu buchetul etc. 

Livrarea în Timişoara este Gratuita, iar pentru alte localităţi din judetul Timis livrarea se va face cu mijloacele proprii de curierat, iar tariful de livrare se va calcula in funcţie de distanţa până la destinatarul livrării la un tarif de 1,3 lei/km. De exemplu, daca livrarea trebuie facuta in localitatea Peciu Nou, pana unde sunt 23 de km, tariful se calculeaza 23 km x 1,3 lei/km. In formularul de comanda completati campul corespunzator localitatii de livrare si se va afisa automat zona de livrare cu tariful livrarii actualizat pe care va trebui sa o alegeti la modalitatea de livrare.

Efectuăm livrări de flori si in timpul nopţii în urma unei comenzi făcute cel tarziu până la ora 15,00 si contra unui tarif de 50 lei.

Ce se intampla daca persoana destinatara a buchetului nu este gasita la adresa data?

În cazul în care livrarea nu poate fi onorată din cauze care ţin de disponibilitatea destinatarului, dupa ce am epuizat si varianta contactarii telefonice, comanda va fi reţinută timp de 48 de ore, timp in care vom suna persoana destinatara la numarul de telefon furnizat si vom incerca livrarea de flori inca o data. Daca nici de aceasta data nu gasim persoana destinatara la adresa data, se va incerca contactarea ei prin telefon de mai multe ori. In aceste conditii, dupa 48 de ore, comanda se anulează fără posibilitatea de returnare a plăţii. Comanda telefonica