Coșul meu

0 produse

Filtre

Stil

Buchetele mixte sunt buchete alcatuite din mai multe tipuri de flori si culori diferite. Combinatia de sortimente de flori, cat si contrastul cromatic al lor, dau nastere unor aranjamente si buchete de flori vesele, pline de viata si potrivite pentru orice ocazie. Alcatuite de decoratori profesionisti din flori proaspete, viu colorate, buchetele mixte creaza senzatia unei vieti care merita din plin traita. De obicei, buchetele mixte sunt foarte apreciate de catre femei, pentru ca ele cunosc mai bine florile si aleg sa le trimita persoanelor dragi din viata lor, fie ca este mama, sora, nasa, o prietena sau un grad de rudenie. 

Buchete mixte (133)

Cosurile cu flori sunt un mod elegant de a trimite flori si urari persoanelor dragi din viata ta potrivite pentru orice ocazie. A trimite flori in cos presupune distinctie si apreciere mai mari fata de persoana pe care vrei sa o feliciti. Cosurile cu flori sunt pregatite cu atentie si pricepere de catre decoratorii nostri florali folosind cele mai proaspete flori invaluite in verdeata decorativa.

Cosuri cu flori (84)

Nimic nu infrumuseteaza mai mult biroul unei femei decat un aranjament de flori in vaza pregatit de catre decoratorii nostri florali pentru ca ea sa se bucure de cadoul tau timp indelungat. Aranjamentele florale in vaza mai au si avantajul practic de a nu necesita multa ingrijire, fiind in asa fel pregatite sa nu trebuiasca mai mult decat putina apa adaugata in fiecare zi si sa fie ferite de bataia directa a soarelui. Trimite-i flori la birou sau locul de munca pentru a-i face o surpriza amplificata. Nu doar ea se va bucura, dar in cazul de fata nu strica si putina invidie din partea colegelor ei de munca. 

Aranjamente in vaza (40)

Pentru a-i spune ca o iubesti nu ai nevoie de o zi speciala dedicata iubirii. Orice zi e o zi implinita alaturi de ea si o ocazie la fel de speciala ca sa-i trimiti flori. Din oferta noastra poti alege aranjamente de flori in forma de inima alcatuite in moduri diverse ca sa o surprinzi si sa inlaturi orice urma de indoiala ca ti-ai da inima si viata pentru ea. 

Inima din flori (24)

Trimite zambete la propriu cu unul din creatiile noastre florale unice pentru a smulge la randul tau un zambet garantat de pe fata persoanei iubite. Decoratorii nostri florali au creat niste aranjamente haioase din flori, aranjamente creative care vor face deliciul in orice ocazie, fie ea de "La multi ani!" sau pur si simplu pentru a-i ridica moralul intr-o situatie nefericita. Din oferta noastra poti alege aranjamente de flori in cana smiley, torturi florale sau animale din flori.

 

Aranjamente cu haz (8)

Filtre
«1»
Comanda telefonica