Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Trimite flori din timp pentru 1- 8 Martie

 

Femeile iubesc florile pentru că se oglindesc în frumsețea lor. Ele vor prefera de cele mai multe ori florile oricărui cadou mai substanțial, pentru că le fac să se simtă iubite și frumoase în același mod în care și bărbații, chiar și cei mai insensibili, care le oferă, se transformă în ochii lor în niște prinți romantici. Așadar, există o relație privilegiată între femei și florile pe care le primesc de la cei dragi. 

 

Cu atât mai mult este atunci privilegiată perioada 1-8 martie, care are ca semnificație începutul plin de flori parfumate și viu colorate al primăverii culminând cu sărbătorirea zilei internaționale a femeii. Fă un gest plin de apreciere și trimite flori de 8 Martie tuturor femeilor dragi din viața ta, oferindu-le recunoștința și dragostea pe care, la rându-le, ți le arată în fiecare zi, de la mamă până la fiică. 

 

Trimite mamei un buchet de trandafiri monocolor, pentru că este o persoană serioasă, responsabilă, tradiționalistă. De asemenea, ai putea ca să-i trimiți un buchet de flori de primăvară în culori ce se completează cromatic în mod plăcut. De exemplu, un buchet de lalele roșii si iriși albaștri, un buchet de trandafiri rosii și frezii albe etc. Nu uita nici de bunica ta căreia i s-ar potrivi de minune un aranjament de plante perene pe care să-l păstreze în bucătărie sau sufragerie. 

 

Soției sau iubitei îi poți dărui ceva deosebit. Mai degrabă decât a alege un buchet tradițional de flori, trimite-i un cadou care să dăinuie veșnic: o cupolă cu trandafiri criogenați sau un buchet de trandafiri mov și un trandafir alb în mijloc ce spune "Ești deosebită!" De Mărțișor se potrivește de minune cutia cu 1 fir de trandafir criogenat cu tulpina lungă de 70 cm. 

 

1-8 Martie este ocazia perfectă de a-i spune surorii tale că o apreciezi și că îți este model în viață. Poți face asta trimițându-i un aranjament mai exotic sau poate mai modern, dar la fel de elegant, precum o cutie cu flori proaspete. Florile își vor păstra prospețimea mai mult și-i vor arăta cât de mult o iubești. 

 

Pentru fiica ta, alegerea unui cadou floral de 8 martie ar trebui să aibă drept criterii jovialitatea și prospețimea naturală a primăverii. De aceea, ai putea să-i trimiți un buchet bogat de flori parfumate de primăvară și viu colorate

 

Pentru oricine ai vrea să faci un cadou plin de considerație, oferta noastră îți stă la dispoziție. Ea însăși este o celebrare sui generis a unicității și frumuseții femeii. Comandă din timp flori și cadouri de 8 Martie din oferta noastră și ai livrare gratuită și garantată în această zi. 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Comanda telefonica