Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Florile sunt numele si oglinda lor sau de ce oferim flori de Florii?

Daca te-ai intrebat vreodata de ce le plac femeilor atat de mult florile, iata un posibil raspuns: pentru ca ele se reflecta in frumusetea florilor, in trasaturile lor, in simbolismul lor. Iar daca gandesti ca florile sunt efemere si se vor ofili la un moment dat, iar tu nu ti-ai dori ca astfel de lucruri sa reflecte frumusetea persoanei iubite, afla ca tocmai pentru faptul de a fi efemere, "fara sens", le vor acorda o mai mare atentie florilor decat altor lucruri mai substantiale primite in dar. Multe femei poarta chiar si nume de flori si sunt sarbatorite in Duminica Floriilor.

Tocmai din aceste doua motive motto-ul campaniei noastre pentru flori de Florii este: "Florile sunt numele si oglinda lor". In Duminica Floriilor, persoanele dragi care poarta nume de flori vor sa primeasca un buchet de flori, pentru ca astfel ele primesc admiratia, aprecierea si dragostea ta. Este o zi speciala pentru ele si merita sa fie tratate intr-un mod special. Ce ai spune atunci despre o livrare de flori surpriza? Noi credem ca este un mod minunat  de a-ti arata dragostea, de a o flata sau de a intra in atentia ei.

Poti trimite buchete de flori, cu sau fara un cadou insotitor, aranjamente florale in vaza sau in cos, cutii cu flori, trandafiri criogenati, cupole de sticla cu trandafir nemuritor, torturi delicioase, un cos cadou pentru barbati si multe altele. Pe toate le pregatim din flori proaspete, parfumate, asa cum sunt florile de primavara, viu colorate, completate cu verdeata decorativa.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Comanda telefonica