Coșul meu

0 produse
Prima pagină Formular pentru returnare produse

Formular pentru returnare produse

Conform OUG 34/2014, florile si dulciurile comercializate pe acest site sunt produse perisabile si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 
Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de Buchet Express se pot returna după următoarea procedură:

 • 1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si cosurile, da. 

 • 2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Str. Coriolan Brediceanu nr. 11, Timisoara, prin orice curier doriti.

 • 3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre Buchet Express.

 • 4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, motivarea returului, contul si banca unde se vor returna banii. 

 • 5.Aveți la dispoziție 14 zile conform O.U.G. 34/2014 pentru a returna produsele cumpărate și pentru a cere rambursarea totală a sumei plătite. Nu aveți nevoie de un motiv special pentru a face acest lucru, e suficient să vă răzgândiți.

  Perioada pentru retur expiră după 14 zile de la data primirii produselor. Dacă aceasta perioada expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare.

  Trebuie să ne informați clar cu privire la decizia de anulare a achiziției. Nu este suficient doar să trimiteți produsele înapoi. Livrarea se va face prin intermediul metodei de transport dorite (curierat privat, transport personal etc), iar toate taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră. Dacă returnați mai multe produse din aceeași comandă, acestea trebuie să fie trimise într-un singur colet. Nu se accepta colete multiple pentru o singură comandă înregistrată.

  Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

  Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

  Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

  Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte. S.C. Buchet Express S.R.L. nu se obligă să plătească pentru orice colet trimis la adresa sa.

 • 6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristicede la primirea notificarii de retragere.

 • Va rugam sa folositi urmatorul formular de retur:

Campuri marcate cu * sunt obligatorii.
Comanda telefonica