Coșul meu

0 produse
Prima pagină StilBuchete mixteImbratisari Deluxe

Imbratisari Deluxe

Preț299.00Lei
 • Cod:
  1036

Pentru nelămuriri te rugăm să ne contactezi la 0720 134525 sau pe chat.

Cantitate:+-
Îmi doresc

Comandă rapidă

Completează cele 2 câmpuri pentru a plasa o comanda rapida
Noi va vom contacta telefonic pentru a ne furniza informatiile de livrare si plata.
flori de primavara
flori de primavarabuchete flori de primavara

Descriere detaliată

Imbratisarile sunt un mod minunat de a-ti arata afectiunea. In functie de relatia cu persoana pe care vrei sa o imbratisezi, exista mai multe tipuri de imbratisari. Toate au un element comun. Nu uita atunci cand o imbratisezi sa-i oferi si un zambet. Noi iti oferim un buchet de flori pe care sa-l trimiti atunci cand ai vrea sa-i furi o imbratisare romantica. Lalelele rosii se intrepatrund printre irisii albastrii ca intr-o imbratisare calda, de dor. Buchetul este compus din 20 lalele rosii si 19 irisi albastri. Vaza nu este inclusa in pret. Daca doresti sa trimiti buchetul in vaza, adauga un cadou buchetului tau dedesubtul descrierii detaliate.

Avantajul ei - O imbratisare-i va da forta, siguranta, protectie in fata unor temeri. Se poate spune ca o imbratisare pe zi tine doctorul departe.

Avantajul tau -Printr-o imbratisare poti exprima mai mult decat prin cuvinte uneori. Te deschizi in fata persoanei iubite si ii arati ca esti o persoana sensibila, cu suflet bun.

Specificații

 • Culoare:
  multicolor
 • Tip aranjament:
  Buchet rotund
 • Numar fire:
  39 fire

Info livrare

Program livrari de flori:

Luni - Sambata: orele 08 - 22

Duminica: orele 12 - 16

Livrarea florilor şi cadourilor prin florăria online Buchet Express se va putea face în Timişoara în aceeaşi zi după 2 ore de la confirmarea plăţii comenzii în programul stabilit pentru livrare sau in intervalul orar specificat de dumneavoastră în celelalte zile. În funcţie de adresa de destinaţie şi de complexitatea buchetului sau cadoului, expedierea în alte localităţi se va putea face între 4 - 8 ore de la confirmarea plăţii. Florile vor fi livrate, după caz, împreună cu ornamentele uzuale: verdeață decorativa (este specificat in descrierea produselor), folie transparentă sau hârtie decorativă, panglică asortată cu buchetul etc. 

Livrarea în Timişoara este Gratuita, iar pentru alte localităţi din judetul Timis livrarea se va face cu mijloacele proprii de curierat, iar tariful de livrare se va calcula in funcţie de distanţa până la destinatarul livrării la un tarif de 1,3 lei/km. De exemplu, daca livrarea trebuie facuta in localitatea Peciu Nou, pana unde sunt 23 de km, tariful se calculeaza 23 km x 1,3 lei/km. In formularul de comanda completati campul corespunzator localitatii de livrare si se va afisa automat zona de livrare cu tariful livrarii actualizat pe care va trebui sa o alegeti la modalitatea de livrare.

Efectuăm livrări de flori si in timpul nopţii în urma unei comenzi făcute cel tarziu până la ora 15,00 si contra unui tarif de 50 lei.

Ce se intampla daca persoana destinatara a buchetului nu este gasita la adresa data?

În cazul în care livrarea nu poate fi onorată din cauze care ţin de disponibilitatea destinatarului, dupa ce am epuizat si varianta contactarii telefonice, comanda va fi reţinută timp de 48 de ore, timp in care vom suna persoana destinatara la numarul de telefon furnizat si vom incerca livrarea de flori inca o data. Daca nici de aceasta data nu gasim persoana destinatara la adresa data, se va incerca contactarea ei prin telefon de mai multe ori. In aceste conditii, dupa 48 de ore, comanda se anulează fără posibilitatea de returnare a plăţii. Comanda telefonica