Coșul meu

0 produse

Lalele de Craciun

Preț 239.00Lei
 • Cod:
  677
Buchet de lalele rosii

Pentru nelămuriri te rugăm să ne contactezi la 0720 134525 sau pe chat.

Cantitate:+-
Îmi doresc
lalele de craciun
lalele de craciun

Descriere detaliată

Este un buchet festiv alcatuit din lalele rosii si conuri de brad. Zilele par să fie mai scurte in asteptarea Craciunului cu acest buchet de flori. Surprinde pe cineva drag cu acest buchet luminos pe care il vom livra direct destinatarului dvs. prin unul dintre curierii nostri specializati in livrari de flori la domiciliu. Buchetul contine 17 lalele rosii, conuri si crengute de brad, decoratiuni de Craciun. Buchetul este cu titlu de prezentare si nu include vaza. Pentru a comanda vaza, acceseaza sectiunea Cadouri-> Vaze elegante.

Specificații

 • Tip aranjament floral:
  Buchet rotund
 • Număr fire:
  17 fire
 • Componență:
  17 lalele rosii, conuri si crengute de brad, decoratiuni de Craciun.
 • Culoare predominantă:
  roșu
 • Felicitare:
  gratuită - textul trimis de tine în formularul de comandă va fi imprimat pe felicitare.
 • Livrare:
  prin curieri proprii instruiți pentru livrarea florilor la domiciliu sau orice tip de adresă.
 • Instrucțiuni de păstrare a florilor:
  imprimate pe o etichetă personalizată care este atașată buchetului de flori.

Informații despre livrare

Program de livrări de flori:


Luni - Sâmbătă: orele 08 - 22

Duminică: orele 12 - 16


Livrarea florilor şi cadourilor prin florăria online Buchet Express se va putea face în Timişoara în aceeaşi zi după 2 ore de la confirmarea plăţii comenzii în programul stabilit pentru livrare sau in intervalul orar specificat de dumneavoastră în celelalte zile. În funcţie de adresa de destinaţie şi de complexitatea buchetului sau cadoului, expedierea în alte localităţi se va putea face între 4 - 8 ore de la confirmarea plăţii. Florile vor fi livrate, după caz, împreună cu ornamentele uzuale: verdeață decorativa (este specificat in descrierea produselor), folie transparentă sau hârtie decorativă, panglică asortată cu buchetul etc. 


Livrarea în Timişoara este gratuită, iar pentru alte localităţi din judetul Timis livrarea se va face cu mijloacele proprii de curierat, iar tariful de livrare se va calcula în funcţie de distanţa până la destinatarul livrării la un tarif de 1,3 lei/km. De exemplu, dacă livrarea trebuie facută în localitatea Peciu Nou, până unde sunt 23 de km, tariful se calculeaza 23 km x 1,3 lei/km. În formularul de comandă completați câmpul corespunzator localității de livrare și se va afișa automat zona de livrare cu tariful livrării actualizat pe care va trebui să o alegeți când ajungeți la modalitatea de livrare.

Efectuăm livrări de flori și în timpul nopţii în urma unei comenzi făcute cel tarziu până la ora 15,00 și contra unui tarif de 50 lei.


Ce se întâmplă dacă persoana destinatară a buchetului nu este gasită la adresa dată?


În cazul în care livrarea nu poate fi onorată din cauze care ţin de disponibilitatea destinatarului, după ce am epuizat și varianta contactării telefonice, comanda va fi reţinută timp de 48 de ore, timp în care vom suna persoana destinatară la numărul de telefon furnizat și vom încerca livrarea de flori încă o dată. Dacă nici de aceasta dată nu găsim persoana destinatară la adresa dată, se va încerca contactarea ei prin telefon de mai multe ori. În aceste condiții, după 48 de ore, comanda se anulează fără posibilitatea de returnare a plăţii. Comanda telefonica