Coșul meu

0 produse

Filtre

Culoare

Tip aranjament

Numar fire

Buchete de lalele

Buchetele de lalele sunt cele mai apreciate in sezonul de primavara, dar ele pot fi cumparate pe tot parcursul anului cu comanda in prealabil daca este extrasezon. Oferta florariei online Buchet Express cuprinde buchete de lalele rosii, lalele galbene, lalele mov, lalele albe, lalele roz, lalele portocalii, buchete multicolore de lalele, precum si buchete mixte de flori ce contin si lalele. Alege sa trimiti un buchet de lalele, daca vrei un buchet plin de prospetimea pe care o aduce primavara in casa ei.

Buchetele de lalele rosii sunt un dar oferit pentru o femeie gingasa. Interesant este ca lalelele rosii se apropie ca si semnificatie de trandafirii rosii, simbolizand credinta celui ce le ofera in dragostea eterna, dragostea care le intrece pe toate. Daca vrei sa-i adeveresti persoanei iubite dragostea pe care i-o porti, trimite-i cu sau fara motiv un buchet de lalele rosii. 

Lalele rosii (16)

Lalelele sunt unele dintre cele mai iubite flori si se gasesc intr-o varietate mare de culori si nuante, avand dupa fiecare semnificatii deosebite. Atunci cand lalele de mai multe culori sunt inmanunchiate intr-un singur buchet multicolor, vei transmite un "buchet" bogat de sentimente si ganduri bune persoanelor dragi.

Lalele multicolore (11)

Fascinatie, apreciere, recunostinta si dorinta sunt cateva din conotatiile lalelelor portocalii. Daruite unei persoane apropiate, ele inseamna o legatura speciala si intelegerea dintre voi. De aceea, de cele mai multe ori, se daruiesc in cuplu. 

Lalele portocalii (1)

Lalele roz sunt o foarte buna alegere atunci cand vrei sa feliciti pe cineva sau sa-i transmiti ganduri bune. Ele sunt un simbol al afectiunii, insa nu atat de puternice precum dragostea simbolizata de lalelele rosii, fiind potrivite pentru o prietena buna sau un membru de familie. Efectul cel mai reusit il au atunci cand trimiti un buchet de lalele roz la locul de munca. 

Lalele roz (9)

Nu poti sa te decizi asupra buchetului de lalele pe care vrei sa-l trimiti? Mergi pe mana lalelelor albe. E foarte putin probabil ca ar putea fi orice ocazie nepotrivita ca sa-i trimiti lalele albe. Ele inseamna o noutate perpetua si prospetime. 

Lalele albe (14)

Daca te gandesti sa-i trimiti un buchet de flori, poate te-ai putea decide asupra unui buchet de lalele mov. Lalelele mov fascineaza pentru ca ele sunt relationate cu nobilitatea si regalitatea. Miresele comanda deseori buchete cu lalele lov, intrucat nunta lor este un moment unic, maiestuos, plin de gratie si bogatie. Si tu poti comanda un buchet de lalele mov pentru regina inimii tale. 

Lalele mov (7)

Cred ca opinia noastra este unanima in privinta lalelelor galbene. Ele produc multa veselie in jur. Sunt asociate cu razele de soare si, din aceasta cauza, se obisnuieste ca sa fie trimise pentru a inveseli pe cineva, pentru a-i aduce un zambet pe buze, poate unei persoane bolnave pentru care inseamna "Insanatosire grabnica!" De asemenea, un buchet de lalele galbene se mai trimite unei mamici care a dat nastere unui baietel. 

Lalele galbene (10)

Filtre
«1»
Pagina 1 din 1
«1»
Comanda telefonica