(0)

Livrare

Program de livrare flori:

LUNI - SAMBATA: orele 08 - 22

DUMINICA: orele 13 - 18

 

In cazuri excepţionale ce ţin de disponibilitatea destinatarului la adresa de livrare, se poate livra la o oră stabilită dinafara programului.

Livrarea florilor şi cadourilor prin florăria online Buchet Express se va putea face în Timişoara în aceeaşi zi după 2 ore de la confirmarea plăţii comenzii în programul stabilit pentru livrare sau la data şi ora specificate de dumneavoastră în celelalte zile. În funcţie de adresa de destinaţie şi de complexitatea buchetului sau cadoului, expedierea în alte localităţi se va putea face între 4 - 8 ore de la confirmarea plăţii. Florile vor fi livrate, după caz, împreună cu ornamentele uzuale: verdeață (discret, dacă nu se specifică altfel în descrierea buchetului), folie transparentă sau hârtie decorativă, panglică asortată cu buchetul etc. 

Livrarea în Timişoara este GRATUITĂ, iar pentru alte localităţi din judetul Timis livrarea se va face cu mijloacele proprii de curierat, iar tariful de livrare se va calcula in funcţie de distanţa până la destinatarul livrării la un tarif de 1,3 lei/km dus-intors. In formularul de comanda puteti selecta localitatea de livrare dorita, iar tariful se va calcula automat. În cazul în care livrarea nu poate fi onorată din cauze care ţin de disponibilitatea destinatarului, comanda va fi reţinută timp de 48 de ore, timp in care se va incerca livrarea de flori inca o data; după acest timp ea se anulează fără posibilitatea de returnare a plăţii.

Efectuăm livrări de flori in timpul nopţii în urma unei comenzi făcute cel tarziu până la ora 15,00.

 

 

  Produsul a fost adaugat in cos !