Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

9 motive în plus sa trimiti flori si cadouri

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

La 10 ani de când am livrat primul buchet de flori, am aruncat o privire retrospectivă asupra acestor ani de activitate și am făcut bilanțul. Un lucru este cert. Tot ceea ce am făcut nu am fi putut realiza fără tine. 
 

Ceea ce ne-a atras atenția în mod special este că de cele mai multe ori au fost trimise buchete de flori cu ocazia zilelor de naștere sau onomastice, din motive romantice sau flori și cadouri pentru părinții rămași acasă. Și ne-am propus să fim alături de tine în mult mai multe momente, la nevoie, pentru că noi știm că florile exprimă mult mai mult decât atât. Așa că iată câteva motive în plus să trimiți flori celor dragi. 

1. "Just because" sau "doar așa pentru că azi e miercuri și m-am gândit la tine". Florile au un mai mare impact emoțional asupra primitoarei atunci când sunt oferite fără motiv sau atunci când nu se așteaptă. 

 

2. În semn de recunoștință față de ajutorul primit. Fie că este vorba despre un împrumut de bani sau un simplu sfat care ți s-a dovedit la fel de util, poți să-i trimiți un buchet de flori sau un cadou "binefăcătorului" tău ca să-i spui un simplu "mulțumesc".  

 

3. A doua zi după o vizită în casa cuiva în care te-ai simțit atât de bine poți să-i trimiți gazdei un buchet de flori. E o dovadă de bună creștere. Nu o spunem noi, ci codul bunelor maniere a Aureliei Marinescu. 

 

4. Pentru a ura succes în noua întreprindere unei antreprenor/-e. Faptul că îi susții fie și măcar moral la acest început de drum le va da optimism și încredere în viitor. 

 

5. Ziua Tatălui ... cu majuscule. Așa precum există o zi dedicată mamei (fie vorba între noi, ea nu este 8 martie), la fel există o zi dedicată tatălui, reglementată prin lege în România care statuează că aceasta se va sărbători în a doua duminică din luna mai a fiecărui an, după ce în prima s-a sărbătorit ziua mamei. 

 

6. Felicitări pentru promovare. Probabil aceasta este pentru ea/el un moment important sau cel puțin mult așteptat, așa că arătând că te bucuri pentru el/ea trimițându-i un buchet de flori sau un mic cadou îți va aduce și ție mai multă stimă de sine. 

 

7. De prima casă sau casă nouă. Pentru ei este un eveniment important și demn de sărbătorit. Dacă nu îi faci o vizită personal, îi poți trimite un buchet de flori sau un cadou util pentru decorul casei. 

 

8. Pentru absolvire. Trimițându-i un buchet de flori sau un cadou cu această ocazie, vei arăta că ești mândru/-ă de ei și le urezi mult succes în continuare. 

 

9. Însănătoșire grabnică. Florile trimise la spital sau acasă pentru cei bolnavi sunt adevărate stimulente pentru a privi realitatea într-un ton mai optimist. De avut în vedere că nu se trimit cu această ocazie buchete mari de flori sau puternic mirositoare, cum ar fi crinii. 

 

Pentru fiecare dintre aceste ocazii avem măcar câte un cadou potrivit. De la flori în cutie sau în vază și trandafiri criogenați în cupolă până la coșuri cadou, șampanie, baloane de folie sau torturi dulci, le poți trimite celor dragi pentru a le arăta că ești alături de ei în momentele importante din viața lor. 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Comanda telefonica