Coșul meu

0 produse

Inaccesibila

Preț279.00Lei
 • Cod:
  145
Buchet de trandafiri albastri - 17 fire
Disponibil pe comanda cu termen de livrare de 7 zile

Pentru nelămuriri te rugăm să ne contactezi la 0720 134525 sau pe chat.

Cantitate:+-
Îmi doresc

Comandă rapidă

Completează cele 2 câmpuri pentru a plasa o comanda rapida
Noi va vom contacta telefonic pentru a ne furniza informatiile de livrare si plata.
Buchet de trandafiri albastri
Buchet de trandafiri albastri

Descriere detaliată

Trandafirii albastri au puterea de a sensibiliza orice suflet. Un buchet de trandafiri albastri poate fi trimis unei persoane deosebite care nu se lasa usor cucerita. Atentie! Trandafirii albastri nu cresc asa in mod natural. Ei sunt injectati in tulpina in timpul cresterii cu o culoare albastra si nu sunt vopsiti la exterior, astfel incat popular se pot numi trandafiri albastri naturali. Buchetul contine 17 trandafiri albastri si verdeata.

Avantajul ei - ii va incalzi sufletul pentru ca nu in fiecare zi va primi un astfel de compliment

Avantajul tau - lasa impresia ca barbatii se pricep la flori la fel de bine precum la masini

Pretul afisat este final. Livrarea in Timisoara si mesajul de insotire sunt gratuite.

 

 

Specificații

 • Culoare:
  albastru
 • Tip aranjament:
  Buchet rotund
 • Numar fire:
  17 fire

Info livrare

Program livrari de flori:

Luni - Sambata: orele 08 - 22

Duminica: orele 12 - 16

Livrarea florilor şi cadourilor prin florăria online Buchet Express se va putea face în Timişoara în aceeaşi zi după 2 ore de la confirmarea plăţii comenzii în programul stabilit pentru livrare sau in intervalul orar specificat de dumneavoastră în celelalte zile. În funcţie de adresa de destinaţie şi de complexitatea buchetului sau cadoului, expedierea în alte localităţi se va putea face între 4 - 8 ore de la confirmarea plăţii. Florile vor fi livrate, după caz, împreună cu ornamentele uzuale: verdeață decorativa (este specificat in descrierea produselor), folie transparentă sau hârtie decorativă, panglică asortată cu buchetul etc. 

Livrarea în Timişoara este Gratuita, iar pentru alte localităţi din judetul Timis livrarea se va face cu mijloacele proprii de curierat, iar tariful de livrare se va calcula in funcţie de distanţa până la destinatarul livrării la un tarif de 1,3 lei/km. De exemplu, daca livrarea trebuie facuta in localitatea Peciu Nou, pana unde sunt 23 de km, tariful se calculeaza 23 km x 1,3 lei/km. In formularul de comanda completati campul corespunzator localitatii de livrare si se va afisa automat zona de livrare cu tariful livrarii actualizat pe care va trebui sa o alegeti la modalitatea de livrare.

Efectuăm livrări de flori si in timpul nopţii în urma unei comenzi făcute cel tarziu până la ora 15,00 si contra unui tarif de 50 lei.

Ce se intampla daca persoana destinatara a buchetului nu este gasita la adresa data?

În cazul în care livrarea nu poate fi onorată din cauze care ţin de disponibilitatea destinatarului, dupa ce am epuizat si varianta contactarii telefonice, comanda va fi reţinută timp de 48 de ore, timp in care vom suna persoana destinatara la numarul de telefon furnizat si vom incerca livrarea de flori inca o data. Daca nici de aceasta data nu gasim persoana destinatara la adresa data, se va incerca contactarea ei prin telefon de mai multe ori. In aceste conditii, dupa 48 de ore, comanda se anulează fără posibilitatea de returnare a plăţii. de către GDPR 28-12-2018, 25 Septembrie 2018

Se gasesc si in stare naturala .... mai cititi si voi

de către GDPR 28-12-2018, 25 Septembrie 2018

Trandafirii albastri nu exista in stare naturala. In stare naturala inseamna lipsa oricarei interventii a omului si a tehnologiei asupra naturii. Trandafirii albatsri pe care i-ai vazut, DAniel, sunt fie vopsiti (cel mai adesea) sau realizati prin pigmentare cu o substanta albastra in timpul cresterii prin injectare. Astfel, se pare doar ca ar fi naturali si asa vin din Olanda. Trandafir natural este rosu, dar in nici un caz albastru. "

Comanda telefonica