Coșul meu

0 produse

Love is in the air

Preț389.00Lei
 • Cod:
  296
Cutie inima cu trandafiri rosii - 29 fire

Pentru nelămuriri te rugăm să ne contactezi la 0720 134525 sau pe chat.

Cantitate:+-
Îmi doresc

Comandă rapidă

Completează cele 2 câmpuri pentru a plasa o comanda rapida
Noi va vom contacta telefonic pentru a ne furniza informatiile de livrare si plata.
Cutie cu trandafiri rosii
Cutie cu trandafiri rosii

Descriere detaliată

Atunci cand este vorba de dragoste, ai nevoie de trandafiri rosii. Iar atunci cand acestia sunt dispusi precum in aranjamentul din imagine, nu vei putea da niciodata gres sa-i trimiti iubitei tale. Cadoul consta intr-o cutie in forma de inima cu 29 trandafiri rosii.

Avantajul ei - stimulezi imaginatia care o va lua razna; nu este nimic mai placut pentru o femeie decat sa primeasca flori de la un admirator din umbra

Avantajul tau - imagineaza-ti urmatorul scenariu: iti place o fata si decizi ca e momentul sa ii faci cunoscut acest fapt, dar esti prea timid sau crezi ca e mai romantic sa-i trimiti un buchet de floricu un mesaj dragut si anonim. Intr-o zi banala la serviciu se va trezi cu o livrare surpriza si curierul nostru cautand-o. Mai departe depinde de tine. Crezi ca ar fi curioasa sa stie cine o admira? ar fi tentata sa te cunoasca. Cel putin ai face-o sa radieze de fericire?

Pretul afisat este final. Livrarea in Timisoara si mesajul de insotire sunt gratuite.

Specificații

 • Culoare:
  rosu
 • Tip aranjament:
  Aranjament in vaza sau cutie
 • Numar fire:
  29 fire

Info livrare

Program livrari de flori:

Luni - Sambata: orele 08 - 22

Duminica: orele 12 - 16

Livrarea florilor şi cadourilor prin florăria online Buchet Express se va putea face în Timişoara în aceeaşi zi după 2 ore de la confirmarea plăţii comenzii în programul stabilit pentru livrare sau in intervalul orar specificat de dumneavoastră în celelalte zile. În funcţie de adresa de destinaţie şi de complexitatea buchetului sau cadoului, expedierea în alte localităţi se va putea face între 4 - 8 ore de la confirmarea plăţii. Florile vor fi livrate, după caz, împreună cu ornamentele uzuale: verdeață decorativa (este specificat in descrierea produselor), folie transparentă sau hârtie decorativă, panglică asortată cu buchetul etc. 

Livrarea în Timişoara este Gratuita, iar pentru alte localităţi din judetul Timis livrarea se va face cu mijloacele proprii de curierat, iar tariful de livrare se va calcula in funcţie de distanţa până la destinatarul livrării la un tarif de 1,3 lei/km. De exemplu, daca livrarea trebuie facuta in localitatea Peciu Nou, pana unde sunt 23 de km, tariful se calculeaza 23 km x 1,3 lei/km. In formularul de comanda completati campul corespunzator localitatii de livrare si se va afisa automat zona de livrare cu tariful livrarii actualizat pe care va trebui sa o alegeti la modalitatea de livrare.

Efectuăm livrări de flori si in timpul nopţii în urma unei comenzi făcute cel tarziu până la ora 15,00 si contra unui tarif de 50 lei.

Ce se intampla daca persoana destinatara a buchetului nu este gasita la adresa data?

În cazul în care livrarea nu poate fi onorată din cauze care ţin de disponibilitatea destinatarului, dupa ce am epuizat si varianta contactarii telefonice, comanda va fi reţinută timp de 48 de ore, timp in care vom suna persoana destinatara la numarul de telefon furnizat si vom incerca livrarea de flori inca o data. Daca nici de aceasta data nu gasim persoana destinatara la adresa data, se va incerca contactarea ei prin telefon de mai multe ori. In aceste conditii, dupa 48 de ore, comanda se anulează fără posibilitatea de returnare a plăţii. Comanda telefonica