Coșul meu

0 produse

Compliment

Preț199.00Lei
 • Cod:
  662

Pentru nelămuriri te rugăm să ne contactezi la 0720 134525 sau pe chat.

Cantitate:+-
Îmi doresc

Comandă rapidă

Completează cele 2 câmpuri pentru a plasa o comanda rapida
Noi va vom contacta telefonic pentru a ne furniza informatiile de livrare si plata.
livrare flori cluj
livrare flori cluj

Descriere detaliată

Orice femeie isi doreste sa fie admirata si sa-i faci complimente. Tu i-ai zis azi ca-ti place cum ii sta parul sau ca esti de acord cu ea in privinta ...? Poti sa-i faci acum un compliment fara a spune un cuvant. Trimite acest minunat aranjament de 11 trandafiri rosii invaluiti in frunze de eucalipt si multa verdeata decorativa, aranjati intr-un recipient cu motive vintage.

Avantajul ei - complimentul tau "floral" o va face sa se simta frumoasa, apreciata si iubita.

Avantajul tau - cel care trimite flori, in comparatie cu alte cadouri, este considerat de catre femei in general ca un om de succes, protector, grijuliu si cu multa inteligenta emotionala.

Pretul afisat este final. Livrarea in Timisoara si mesajul de insotire sunt gratuite.


Specificații

 • Culoare:
  rosu
 • Tip aranjament:
  Aranjament in vaza sau cutie
 • Numar fire:
  11 fire

Info livrare

Program livrari de flori:

Luni - Sambata: orele 08 - 22

Duminica: orele 12 - 16

Livrarea florilor şi cadourilor prin florăria online Buchet Express se va putea face în Timişoara în aceeaşi zi după 2 ore de la confirmarea plăţii comenzii în programul stabilit pentru livrare sau in intervalul orar specificat de dumneavoastră în celelalte zile. În funcţie de adresa de destinaţie şi de complexitatea buchetului sau cadoului, expedierea în alte localităţi se va putea face între 4 - 8 ore de la confirmarea plăţii. Florile vor fi livrate, după caz, împreună cu ornamentele uzuale: verdeață decorativa (este specificat in descrierea produselor), folie transparentă sau hârtie decorativă, panglică asortată cu buchetul etc. 

Livrarea în Timişoara este Gratuita, iar pentru alte localităţi din judetul Timis livrarea se va face cu mijloacele proprii de curierat, iar tariful de livrare se va calcula in funcţie de distanţa până la destinatarul livrării la un tarif de 1,3 lei/km. De exemplu, daca livrarea trebuie facuta in localitatea Peciu Nou, pana unde sunt 23 de km, tariful se calculeaza 23 km x 1,3 lei/km. In formularul de comanda completati campul corespunzator localitatii de livrare si se va afisa automat zona de livrare cu tariful livrarii actualizat pe care va trebui sa o alegeti la modalitatea de livrare.

Efectuăm livrări de flori si in timpul nopţii în urma unei comenzi făcute cel tarziu până la ora 15,00 si contra unui tarif de 50 lei.

Ce se intampla daca persoana destinatara a buchetului nu este gasita la adresa data?

În cazul în care livrarea nu poate fi onorată din cauze care ţin de disponibilitatea destinatarului, dupa ce am epuizat si varianta contactarii telefonice, comanda va fi reţinută timp de 48 de ore, timp in care vom suna persoana destinatara la numarul de telefon furnizat si vom incerca livrarea de flori inca o data. Daca nici de aceasta data nu gasim persoana destinatara la adresa data, se va incerca contactarea ei prin telefon de mai multe ori. In aceste conditii, dupa 48 de ore, comanda se anulează fără posibilitatea de returnare a plăţii. Comanda telefonica