Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Urări de Crăciun cu flori în loc de cuvinte

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

"Flori în loc de cuvinte" este noul nostru slogan, pentru că știm că uneori sentimentele sunt greu de exprimat prin cuvinte și mai știm că florile au această capacitate de a completa gândurile bune și urările din suflet pe care vrem să le facem celor dragi. Florile pot înlocui cuvintele, fiind și un mod mai distins de a le exprima, mai ales atunci când vrem să adresăm cuvintele de departe. 

Se spune că atunci cînd oferi un cadou, de fapt îți dăruiești și o parte din sufletul tău. Când dăruiești un buchet de flori, îți descoperi tot sufletul tău. Iar Crăciunul este probabil ocazia cea mai bună de a dărui și a-ți revela sentimentele și urările din suflet, chiar dacă ele vin de departe. 

La Buchet Express, misiunea noastră este de a te conecta pe tine, clientul nostru departe, cu cei dragi de acasă. Facem asta prin a livra buchetul de flori si cadourile trimise direct persoanei destinatare la adresa ei. 

Și pentru că tot se apropie Crăciunul lasă-ne să îți propunem oferta noastră de aranjamente florale și buchete de flori de Crăciun din care vei găsi cu siguranță ceva ce să le trimiți și tu persoanelor dragi. Ele surprind farmecul sărbătorii și transmit gândurile tale de bine celor dragi. Le poți vizualiza accesând categoria Flori de Crăciun

De asemenea, ți-am pregătit și o colecție de coșuri cadou care să însoțească florile sau pe care pur și simplu poți să le trimiți fără a fi nevoit să comanzi și un buchet de flori. Găsești această colecție la Coșuri cadou de Crăciun

Vă urăm "Crăciun fericit" și "Un an nou cu împliniri"!

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Comanda telefonica